Missa inte att nätverka

Flera av de tyngsta leverantörerna inom Thermal management och elektronikkylning kommer att vara på plats under Cool Sweden den 7 maj. Arrangemanget blir därmed ett utmärkt tillfälle att knyta nya affärskontakter, vilket vi också gärna vill uppmuntra. Därför arrangeras ett branschmingel kvällen innan konferensen.

Att delta på en konferens. innebär inte bara att man fyller på sin kunskapsbank, det handlar lika mycket om nätverkande. Och gärna då under lättsamma former. Kvällen innan Cool Sweden Workshops, den 6 maj, kan du mingla i lobbybaren Scandic Talk och träffa både utställare och konferensdeltagare.

– I den här typen av tekniktung industri finns det ett stort behov av alternativa mötesplatser där deltagarna får möjlighet att träffas i enklare former för att umgås och nätverka, säger Jussi Myllyluoma som är en av arrangörerna.

Minglet äger rum i lobbybaren på Scandic Talk, i direkt anslutning till Stockholmsmässan. Här kan du också njuta av något gott att äta från á la carte menyn eller något gott i glaset.

Notera: Kostnader för mat och dryck betalas på plats av dig. Du behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att dyka upp!

Välkommen till Heat Mingle!

När: 6 maj, 19.00 – 23.00
Var: Lobby Bar, hotell Scandic Talk
Aktuell meny: Se hotellets hemsida
Notera: Lobby Bar är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten